Főoldal

 

Takarítás
Céginformáció

 

 

Referenciák

Engedélyeztetés

Forgalomtechnika

Special Transport

Vagyonvédelem

 

Céginformáció

 

Cégünk túlsúlyos és túlméretes szállítmányok és járművek szakkísérésével, biztosításával és az ezekhez szükséges egyedi útvonal engedélyek beszerzésével foglalkozik elsősorban. Emellett kárveszély elhárítási feladatokat végez, valamint ideiglenes és végleges forgalomtechnika tervezésével, telepítésével, ellenőrzésével is foglalkozik, illetve a kapcsolódó rendkívüli engedélyek beszerzéseit ügyintézi. Szakmai vezetőink és munkatársaink korábban államigazgatási szektorban dolgozó szakemberek voltak. Cégünk a biztonságos működése érdekében folyamatos kapcsolatot tart fenn az államigazgatási, a rendvédelmi és a közterület felügyeleti szervekkel is. Főbb működési területeinket az alábbiakban ismertetjük.

 

Forgalomtechnika

Ideiglenes és végleges forgalomtechnikai tervek, kivitelezések, valamint tanulmánytervek készítése, illetve rendkívüli engedélyek beszerzése.

 

Engedélyeztetési eljárások

Engedélyezési és mindennemű közigazgatási eljárás szakszerű és gyorsított ügyintézése.

 

Járműkísérés (special transport)

Túlsúlyos és túlméretes járművek kísérése, egyedi útvonal engedélyek beszerzése és rendőri biztosítása. Speciális szállítmányok útvonal tervezése és komplett szállítás szervezés.

 

Takarítás

Irodaházak, oktatási és egészségügyi intézmények, szállodák, önkormányzatok, pályaudvarok és egyéb nagyterületű objektumok biztonsági takarítása.

 

Rendezvények biztosítása

Helyszíni vizsgálatok, engedélyek beszerzése és helyszín biztosítás. Útvonalbiztosítások és rendezvények komplex szervezése.

 

Vagyonvédelem

Területfelügyelet, ki és beléptető rendszerek telepítése, járőrszolgálat, területgondnoki tevékenységek

 

Munkavédelem

Együttműködő partnerrel építőiparban alkalmazott komplex munkabiztonsági koordináció, kockázatelemzés, Munka-, és Tűzvédelmi Szabályzatok biztosítása és munkaügyi adminisztráció.

 

Vissza